Kryolan Student Weekend: 4 t/m 6 en 18 t/m 20 oktober


Gratis Goodie Bag plus superaanbiedingen

Ben je net met je make-up opleiding begonnen en zoek je nog een mooie Zuca koffer voor een superscherpe prijs? Of andere geweldige aanbiedingen? Wil je gelijk nog snelle mini-workshops bijwonen? Of die leuke goodiebag scoren? In al die gevallen is het Kryolan Student Weekend wat voor jou!

We organiseren er twee: vrijdag 4 t/m zondag 6 oktober en vrijdag 18 t/m zondag 20 oktober. Op zaterdag 19 oktober organiseert Glamour Make-Up bovendien samen met Kryolan een Halloweendemo met mensen van de Cinema Make-Up School in Theater Rotterdam bij ons om de hoek! Hier lees je meer over dat evenement.

Iedereen die op dit moment een gerenommeerde grime- of visagie-opleiding volgt, kan gebruik maken van het Kryolan Student Program. Hierin ontvang je gedurende je opleiding 20% korting op al onze producten in de webshop en de winkel in Rotterdam.

Je kunt je snel en eenvoudig via deze site aanmelden. Tijdens het Student Weekend kunnen we je ook in de winkel helpen bij het aanmelden, maar breng dan wel een bewijs van inschrijving mee.

Exclusief in de winkel hebben we dan een paar superaanbiedingen voor je! Met een nog grotere korting! Bekijk ze hieronder en klik door naar de webshop voor meer informatie.
 

Profiteer van deze aanbiedingen en plaats vooraf je bestelling

Om te profiteren van deze extra kortingen, plaats je je bestelling vooraf via het onderstaande formulier. Let op: Alleen dan ontvang je de extra korting! De bestelling staat dan tijdens het Student Weekend in de winkel voor je klaar. Je bestelling dient echt vooraf geplaatst en betaald te zijn om te profiteren van dit megavoordeel.

In de normale webshop krijg je tot 20% korting op alle producten en kun je kiezen voor verzending. Hier krijg je nog een extra korting! Na ontvangst van je bestelling stuurt Kryolan City Rotterdam je een betaallink voor het totaalbedrag. Zodra de bestelling betaald is, zorgen wij ervoor dat deze vanaf de vrijdagochtend in het door jou geselecteerde weekend voor je klaarstaat in Rotterdam. Op is op!


Je bent ook zonder bestelling vooraf welkom: Reserveer je Goodie Bag

Kun je vooraf nog geen keuze maken? Ook dan ben je uiteraard welkom tijdens de beide Student Weekends. We doen op de zaterdagen steeds mini-workshops en je kunt al je inkopen met de normale Student-korting doen. Ook kunnen we je helpen bij je aanmelding voor het Student Program. Breng wel een bewijs van inschrijving bij je opleiding mee! Reserveer hieronder jouw Goodie Bag.


De winkel bevindt zich in het centrum van Rotterdam op loopafstand van Rotterdam CS en is ook met de auto goed bereikbaar. Parkeer in dat geval in garage Schouwburgplein.
 
 
 
Tool Belt
 
Tool Belt
 
Tool Belt
 
Tool Belt
 
Voor de leerlingen van de 3-jarige opleiding "Allround Make-Up Artist" van het ROC van Amsterdam hebben we in nauw overleg met de leraren speciale producten samengesteld.

Het Supracolor Palet "FN" bevat een mix van 24 huidstinten en heldere kleuren die zowel voor grime als visagie gebruikt kunnen worden. Zo populair dat we dit palet ook nu voor andere studenten aanbieden. Op=op!

De eerstejaars van deze opleiding werden dit jaar verrast met een 21-delig penselenset in onze toolbelt. Het bestaat uit eigenlijk alle professionele penselen die je nodig hebt voor zowel visagie als grime. Ook deze set stellen we beschikbaar voor andere jaargangen en opleidingen!
.
 
Supracolor
 
Penselen
 
Reserveer hieronder
     
Je naam:
Student vouchercode:
Vul hier het volledige nummer in. Nog geen code? Volg dan eerst de instructies op deze pagina.
     
E-mailadres:
Je reservering:
  Gratis Goodie Bag
     
  Kryolan Zuca Artist Flyer €261.75 i.p.v. €349.00
     
  Kryolan Zuca Artist Backpack €102.00 i.p.v. €136.00
     
  Artist Tool Belt €26.25 i.p.v. €35.00
     
  Premium Cylindric Brush Holder €18.50 i.p.v. €24.30
     
  Supracolor Palette "FN" €55.00 i.p.v. €73.50
     
  21-Delig Prof. Penselenset incl Toolbelt €179.00 i.p.v. €239.00
Selecteer weekend:
   
  Nadat je je bestelling geplaatst hebt, stuurt Kryolan City Rotterdam je snel een betaallink. Zodra de bestelling betaald is, zorgen wij ervoor dat deze vanaf de vrijdagochtend in het door jou geselecteerde weekend voor je klaarstaat in Rotterdam.
     
     
 

Bel 010 737 15 92 voor meer informatie


Kryolan City Rotterdam

Kryolan City Rotterdam
Van Oldenbarneveltstraat 128
3012 GW  Rotterdam 

Maandag: 13:00 - 17:30 u
Dinsdag t/m Donderdag: 10:00 - 17:30 u
Vrijdag: 10:00 - 19:00 u
Zaterdag: 10:00 - 17:00 u
Zondag: 13:00 - 17:00 u

Facebook: @KryolanRotterdam
Instagram: @KryolanRotterdam

 
 
 
Producten: Airbrushing, Boeken, Bladen & DVD's, Contactlenzen, Gezicht & Lichaam, Haareffecten, Kalender,
Lippen, Make-Up Fixatie, Make-Up Removers, Nagels, Ogen, Potloden, Penselen & Accessoires,
Pro Equipment, Special Effects, Wimpers