Kryolan Student Program

Opleidingen over de hele wereld werken graag met onze producten. Jaarlijks stellen wij alleen voor Nederland al vele honderden verschillende schoolpakketten samen. Daarnaast bieden wij met het exclusieve Student Program leerlingen van door ons erkende Nederlandse visagie- en grime-opleidingen de mogelijkheid om tegen speciale condities bij ons in te kopen.

Tijdens je studie en in de aanloop naar je carriere als Make-up Artist heb je veel producten nodig. Kryolan maakt onze toch al zo gunstig geprijsde producten daarom met een korting van 20% extra voordelig voor je.

Vraag jouw korting nu aan

Om te profiteren van ons Student Program moet je een paar dingen doen:
  • Maak indien nog nodig een account aan op onze internationale site. Let op dat je "nee" selecteert bij de vraag of je de producten beroepsmatig gebruikt. Je bent immers nog geen professional. Ben je dat wel, dan dien je een PRO CARD aan te vragen.
     
  • Nadat je een account aan hebt gemaakt, vul je het onderstaande formulier in. Gebruik daar hetzelfde E-mailadres als waarmee je jouw account hebt aangemaakt.

  •  Verstuur het formulier. Je ontvangt meteen een automatische bevestiging. Druk op reply en voeg het gevraagde bewijs van inschrijving toe.
Na goedkeuring van je aanvraag ontvang je van ons een bericht met daarin een persoonlijke kortingscode. Telkens als je deze speciale code bij het afrekenen in onze webshop invult, ontvang je automatisch 20% korting op onze producten! Zo simpel is het. De code is voor de duur van je opleiding en maximaal 12 maanden. Als je opleiding langer duurt, dan kun je elk jaar opnieuw een code aanvragen.

De code is ook bekend bij onze winkel in Rotterdam. Als je je daar kunt legitimeren, ontvang je ook in de winkel je korting!

Kom in oktober naar een Student Weekend voor Superaanbiedingen en een Goodiebag!

 
     
Je naam:
Straat en Huisnummer:
Postcode:
 
Woonplaats:
E-mailadres:
Make-Up Opleiding:

Voer hier de naam van je school in. Het dient een gerenommeerde visagie- en/of grime-opleiding in Nederland te zijn. De opleiding dient te bestaan uit minimaal 50 lesuren en langer te duren dan drie maanden. Wij behouden ons het recht voor een aanvraag te weigeren.
Startdatum:
   
Einddatum:
   
Dit hebben we nog nodig: Nadat je dadelijk op de onderstaande knop klikt, ontvang je een automatische bevestiging. Antwoord op dat bericht en voeg (een foto van) je bewijs van inschrijving bij de bovenstaande school bij. Het is belangrijk dat daarop de start- en einddatum te zien zijn.
     
     
 

Kryolan City Rotterdam

Kryolan City Rotterdam
Van Oldenbarneveltstraat 128
3012 GW  Rotterdam 

Maandag: 13:00 - 17:30 u
Dinsdag t/m Donderdag: 10:00 - 17:30 u
Vrijdag: 10:00 - 19:00 u
Zaterdag: 10:00 - 17:00 u
Zondag: 13:00 - 17:00 u

Facebook: @KryolanRotterdam
Instagram: @KryolanRotterdam

 
 
 
Producten: Airbrushing, Boeken, Bladen & DVD's, Contactlenzen, Gezicht & Lichaam, Haareffecten, Kalender,
Lippen, Make-Up Fixatie, Make-Up Removers, Nagels, Ogen, Potloden, Penselen & Accessoires,
Pro Equipment, Special Effects, Wimpers